Lista de produse dupa marca nailmatic kids

Pentru toți dependenții de frumusețe, Nailmatic este brandul de care ai nevoie. Fabricat în Franța, vegan, fără cruzime, fără substanțe chimice dăunătoare, Nailmatic este cu siguranță un schimbător de jocuri. Creat de doi antreprenori în 2012, brandul oferă o gamă variată de lacuri de unghii accesibile pentru copii și adulți. 

Nu mai trebuie să-i interzici fetiței tale să poarte lac de unghii pentru ca este toxic, este pentru oameni mari... Acum, Nailmatic Kids a creat lacuri de unghii blânde pentru copii care pot fi eliminat cu apă cu săpun. Lacurile pentru unghii Nailmatic Kids nu conțin substanțe chimice agresive - sunt doar colorate și strălucitoare, disponibile în pachete sau individuale. Fetele mici vor fi răsfățate la alegere și pot purta lac de unghii pentru o zi fără a-și pata hainele și se vor îndepărta seara, în timp ce se spală pe mâini ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Descoperiți brandul pe site-ul nostru și în magazinul nostru.

nailmatic kids
49,99 RON
Luciu de buze incolor, hidratant si natural realizat de Nailmatic. Un capriciu distractiv pentru buze cu gust de cirese, 100% pentru copii, 100% distractie.

Menu