Jucarie din lemn - Macara Magnetica

Brand:
83,00 RON
cu TVA
Cantitate disponibila 2 Produse
Descriere

Această macara reprezintă un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul în procesul de învățare al culorilor și al formelor geometrice, sporindu-i dexteritatea, atenția și simțul echilibrului.

Jucăriile Cubika sunt interesante și sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii și percepției senzoriale.

Toate părțile componente ale jucăriilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai bună calitate, provenit din zonele ecologice ale Carpaților iar vopselurile utilizate sunt pe bază de apă, nu au miros, sunt foarte rezistente la uzură și sunt 100% non-toxice.

Număr piese: 11

Material: lemn de fag, vopseluri pe baza de apa, non-toxice

dimensiuni: 8,4x25x24 cm

recomandat de la: 3+

Detalii ale produsului
13982
Recenzii
Nu exista comentarii
8 alte produse in aceeasi categorie:
CUBIKA
59,00 RON
Jocul de indemanare "Micul Pescar", este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor intr-un mod distractiv, sporindu-i dexteritatea, atentia, simtul...
Puzzlika
43,00 RON
Puzzle-ul Cubika "TRENULETUL VESEL" este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului. Cu un design...

Menu