Jucarie Din Lemn Cubika "Joc De Snuruit Fructe"

Brand:
39,00 RON
cu TVA
Cantitate disponibila 2 Produse
Descriere

Jucăriile din lemn au fost întotdeauna interesante și sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii și percepției senzoriale ale copilului tău.

Toate părțile componente ale jucăriilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai bună calitate, provenit din zonele ecologice ale Carpaților, iar vopselurile utilizate sunt pe bază de apă, nu au miros, sunt foarte rezistente la uzură și sunt 100% sigure pentru utilizatori.

"Jocul de șnuruit fructe" va fi un cadou minunat atât pentru băieței, cât și pentru fetițe. Un set excelent pentru studiul diverselor fructe. Trebuie doar să potrivească toate figurile prin găurile deja definiete, pe frânghie. Jucăria are o dimensiune ideală pentru cei mici, astfel încât copilului să-i fie cât mai ușor să se joace cu ea.

Acest tip de joc ajută semnificativ copilul tău în procesul de învățare a culorilor și a formelor într-un mod distractiv, sporindu-i dexteritatea, atenția, simțul echilibrului, imaginația și coordonarea ochi-mână

Distracția este garantată cu această jucărie! Toate piesele acestui joc sunt cu marginile rotunjite, astfel încât copilul dumnevoastră să se poată juca în siguranță.

Caracteristici produs:

Materiale: lemn de fag, vopseluri pe bază de apă, non-toxice;

Număr piese: 9

Dimensiuni produs: 11/1.5/16.4 cm.

Dimensiuni produs ambalat: 18.5/3.5/18cm.

Vârsta recomandată: 36 luni+


AVERTISMENT: Îndepărtați ambalajele înainte de folosință. Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul jocului cu acest produs. Țineți produsul departe de foc.

Detalii ale produsului
14811
Recenzii
Nu exista comentarii
8 alte produse in aceeasi categorie:

Menu