Jucărie din lemn, set construcții "My Bedroom", Cubika

Brand:
89,00 RON
cu TVA
Cantitate disponibila 2 Produse
Descriere

Jucăriile de la Cubika sunt interesante și sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii și percepției senzoriale a copilului tău.
Toate părțile componente ale jucăriilor Cubika sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, fie că este vorba de jucăriile din lemn provenit din zonele ecologice ale Carpaților, vopselurile utilizate fiind pe bază de apă, fără miros, foarte rezistente la uzură, fie că este vorba de puzzle-urile realizate din carton presat.

Jucăriile din lemn au fost intodeauna interesante și sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii și percepției senzoriale a copilului tău.

Toate părțile componente ale jucăriilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai bună calitate, provenit din zonele ecologice ale Carpaților iar vopselurile utilizate sunt pe bază de apă, nu au miros, sunt foarte rezistente la uzură și sunt 100% sigure pentru utilizatori.

"My Bedroom"este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tău în procesul de învățare a culorilor și a formelor, sporindu-i dexteritatea, atenția și simțul echilibrului. Jocul conține o multitudine de accesorii, toate elementele necesare specifice unui dormitor. Cu ajutorul acestui set de joc copilul va învăța care sunt componentele unui dormitor, și poate crea camera preferată.

Distracția este garantată cu această jucărie! Toate piesele acestui joc sunt cu marginile rotunjite, astfel încât copilul dumnevoastră să se poată juca în siguranță.

Caracteristici produs:

Materiale: lemn de fag, vopseluri pe bază de apă, non-toxice, elemente din carton gros și carton magnetic;

Număr piese: 14

Dimensiuni produs: 15/21/30 cm

Vârsta recomandată: 36 luni+

AVERTISMENT: Îndepărtați ambalajele înainte de folosință. Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul jocului cu acest produs. Țineți produsul departe de foc.

Producător: Levenya Ukraine

Detalii ale produsului
12640
Recenzii
Nu exista comentarii
8 alte produse in aceeasi categorie:
nailmatic kids
49,99 RON
Luciu de buze incolor, hidratant si natural realizat de Nailmatic. Un capriciu distractiv pentru buze cu gust de cirese, 100% pentru copii, 100% distractie.

Menu