Jucărie din lemn, set construcții "Ferma noastră", Cubika

Brand:
75,00 RON
cu TVA
Cantitate disponibila 2 Produse
Descriere

Jucăriile de la Cubika sunt interesante și sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii și percepției senzoriale a copilului tău.
Toate părțile componente ale jucăriilor Cubika sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, fie că este vorba de jucăriile din lemn provenit din zonele ecologice ale Carpaților, vopselurile utilizate fiind pe bază de apă, fără miros, foarte rezistente la uzură, fie că este vorba de puzzle-urile realizate din carton presat.

Jucăriile din lemn au fost intodeauna interesante și sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii și percepției senzoriale a copilului tău.

Toate părțile componente ale jucăriilor Cubika sunt realizate din lemn de cea mai bună calitate, provenit din zonele ecologice ale Carpaților iar vopselurile utilizate sunt pe bază de apă, nu au miros, sunt foarte rezistente la uzură și sunt 100% sigure pentru utilizatori.

“Ferma Noastră” este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tău în procesul de învățare a culorilor, a animalelor și a formelor, sporindu-i dexteritatea, atenția și simțul echilibrului. Acest joc îl ajută pe copil să învețe animalele de la fermă și să contruiască în același timp! Jocul conține o multitudine de accesorii, toate elementele necesare creării unei ferme cu animale, pomișori, căsuța, gard.

La “Ferma Noastră” copilul va avea un caluț ghiduș, o vacuță harnică, un porcușor lenș, o oiță gânditoare și un puișor pufos, iar cu ajutorul pieselor din lemn poate construi un țarc pentru animale.

Distracția este garantată cu această jucărie! Toate piesele acestui joc sunt cu marginile rotunjite, astfel încât copilul dumnevoastră să se poată juca în siguranță.

Caracteristici produs:

Materiale: lemn de fag, vopseluri pe bază de apă, non-toxice, și elemente din carton gros;

Numar piese: 31

Dimensiuni produs: 15/45/35 cm

Vârsta recomandată: 36 luni+

AVERTISMENT: Îndepărtați ambalajele înainte de folosință. Nu lăsați copiii nesupravegheați în timpul jocului cu acest produs. Țineți produsul departe de foc.

Detalii ale produsului
14842
Recenzii
Nu exista comentarii
8 alte produse in aceeasi categorie:
nailmatic kids
49,99 RON
Luciu de buze incolor, hidratant si natural realizat de Nailmatic. Un capriciu distractiv pentru buze cu gust de cirese, 100% pentru copii, 100% distractie.
CUBIKA
105,00 RON
Jucariile de la Cubika sunt interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau. Toate partile componente ale jucariilor Cubika...

Menu