Termeni si Conditii

Bebecoland.ro este denumirea comerciala a Bebeecoland S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Craiova, Bulevardul Carol I, nr.48, avand numar de ordine in Registrul Comertului J16/2683/2017

Vanzator: Bebecoland.ro

Cumparator: persoana fizica/persoana juridica care isi face cont in site si efectueaza o comanda.

Client: persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Bebecoland (electronic, telefonic)

Utilizator: orice persoana fizica/ persoana juridica inregistrata pe site , care prin finalizarea procesului de creare a contului si-a dat acordul cu privire la clauzele specific site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont: sectiunea din site formata dintr-o adresa de email si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului pe site (comenzi, facturi…).

Wish List: secțiune din cont care permite cumpărătorului / utilizatorului să își creeze liste cu produsele preferate, pe care le poate păstra și adăuga în coș ulterior. Wish-Listul poate fi vizualizat doar de titularul contului.

Site: Domeniul www.bebecoland.ro

Produse și Servicii: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către vânzator, cumpărătorului ca urmare a contractului incheiat.

Document: prezentele Termene și Conditii.

Newsletter: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (email,sms) asupra promotiilor bunurilor si serviciilor desfasurate intr-o anumita perioada.

Tranzactie: incasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vanzarea unui bun si/sau serviciu de catre Bebecoland.ro, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Descriere: toate informațiile despre produse și servicii asa cum sunt precizate în pagina www.bebecoland.ro

Documente Contractuale

 • Prin înregistrarea unei comenzi pe website, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul iși derulează operațiunile comerciale.

Politica de Plata/Facturarea

 • Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.bebecoland.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
 • Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda.
 • Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile sau serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesarii emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Politica de livrare

 • Vânzătorul se obliga sa livreze produsele în sistem de curierat door-to-door către cumpărător.
 • Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
 • In cazul in care curierul nu va poate livra coletul,se va face o noua incercare. Daca si aceasta va esua, coletul va fi depozitat pentru o perioada scurta in depozitul local al curierului si apoi va fi returnat automat catre Bebeecoland SRL.
 • Dacă comanda depășește 300 lei tva inclus, atunci transportul va fi GRATUIT.
 • Vânzătorul va efectua livrarea produselor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Politica de returnare

Conform legislatiei din Romania, produsele cumparate de pe Bebecoland.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor conform OUG nr. 34/2014.

 • Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, doar prin FAN COURIER. (Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte) in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
 • Costurile livrării vor fi suportate de client. De menţionat că se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile iniţiale de livrare.
 • In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract.
 • Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: pentru comenzile achitate ramburs/card bancar-> prin virament bancar.
 • Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.
 • Pentru a returna un produs, va rugam sa completati formularul de retur.  Returul se realizeaza exclusiv prin curier, dupa completarea formularului de retur.

Politica de garantie

 • Toate produsele comercializate de către Bebecoland.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei în vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator în parte.

Raspunderea noastra

 • Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumpărătorul sau oricare terța parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de către vânzător a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si în special pentru pierderea acestora.
 • Prin crearea si utilizarea contului, clientul / utilizatorul/ cumpărătorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, în masura permisa de legislatia în vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.
 • Prin crearea contului si/sau utilizarea conținutului si/sau plasarea comenzilor, clientul / utilizatorul/ cumpărătorul accepta în mod expres si fără echivoc termenii si conditiile website-ului în ultima versiune actualizata care este comunicata în cadrul Website-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii conținutului si/sau la data plasarii comenzii.
 • Ulterior crearii contului utilizarea conținutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra termenilor si conditiilor website-ului si/sau a versiunilor actualizate ale termenilor si conditiilor website-ului.
 • Termenii si Conditiile website-ului pot fi modificati oricand de către Bebecoland.ro , acestia fiind opozabili clientilor / utilizatorilor/ cumpărătorilor de la data afisarii în website.
 • Acceptarea Termenilor si Conditiilor website-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din website si/sau prin trimiterea comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Politica de confidentialitate

 • Prin completarea datelor în formularul de creare de Cont si/sau de Comandă Cumpărătorul declară și acceptă necondiționat ca datele sale personale sa fie incluse în baza de date a Bebecoland.ro, și își dă acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate în scopurile prevazut mai jos.
 • Prin citirea Termenelor și Condițiilor și a Politicii de Confidențialitate ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
 • Scopul colectarii datelor este: – informarea Clientilor/Cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea Comenzilor, rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la Bunurile și/sau serviciile achiziționate, – trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS) – de cercetare de piată, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului.
 • Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Blvd Carol I, Nr 48, Craiova, Judetul Dolj, în atenția BEBEECOLAND S.R.L., vă puteți exercita, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu procesate.
 • Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate și expediate la adresa: Blvd Carol I, Nr 48, Craiova, Judetul Dolj, în atentia BEBEECOLAND S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
 • Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte;
 • Transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • Notificarea către terții carora le-au fost dezvaluite datele, dacă aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
 • De asemenea, Bebecoland.ro poate furniza datele cu caracter personal ale cumpărătorului altor companii cu care se afla în relatii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai în scopurile mentionate mai sus, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta si ca furnizarea acestor informații personale se face conform legislatiei în vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plată/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
 • Informațiile cumpărătorului cu caracter personal pot fi furnizate si către Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, în baza si în limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de BEBEECOLAND S.R.L. cu sediul social in Craiova, blvd Carol I, nr.48, Jud Dolj , denumita in continuare Bebecoland.

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente al uni utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex:Internet Explorer, Chrome)si este complet pasiv (nu contine programe softwere, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Acest fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant , adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile BEBECOLAND.RO pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex: preferinte de materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevante. De asemenea sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-se imbunatatirea structurii si continutul lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web. Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

 1. Cookie-uri de performanta a site-ului
 2. Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 3. Cookie-uri pentru geotargetting
 4. Cookie-uri de inregistrare
 5. Cookie-uri pentru publicitate
 6. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Drepturi de autor

 • Continutul site-ului Bebecoland.ro - texte, fotografii, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email - apartine Bebeecoland SRL si tertilor sai (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.
 • Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al Bebeecoland S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contactuale.

LEGEA APLICABILA-JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Bebeecoland S.R.L. si clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care acesta nu va fi posibil , litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane.

Informatii despre companie

WWW.BEBECOLAND.RO
BEBEECOLAND S.R.L.
Sediu social: Bulevardul Carol I , nr 48, Craiova, JUD. Dolj, 200692 Romania
CUI: 38366875
NR.REG.Comertului: J16/2683/2017
Banca Transilvania Sucursala Craiova
RO25BTRLRONCRT0419020001
Email: contact@bebecoland.ro

Menu